Watch-E is een groeiende scale up en de partner die woningcorporaties en bewoners in staat stelt om onafhankelijke en data-gedreven keuzes te maken voor betaalbare en duurzame woningen van kwaliteit. Nu en in de toekomst.

Een prachtige groeiende organisatie, precies gereed voor het krachtig en bewust presenteren van een merk. De uitdaging om een zichtbaarheid te realiseren en een consistent en coherent merkbeeld neer te zetten samen met de klant. Samen met de opdrachtgever op zoek naar het waarom, naar de specifieke merkwaarden en naar de gewenste breinpositie bij de doelgroepen.

Klant over LiGO

Barbara (directrice Watch-E): ” Ik beveel Lisa ten zeerste aan, omdat ze in een paar maanden tijd een enorme hoeveelheid kwalitatief hoogstaand werk verzet, en een volledige branding- en communicatiestrategie heeft ontwikkeld, die de leidraad en basis zal zijn voor onze marktstrategie. Bovendien is Lisa een hele prettige, warme persoonlijkheid.


Liefdevolle werkwijze

Met behulp van het essentiemodel samen met Watch-E op zoek naar de essentie van de onderneming. Met behulp van kritische vragen, brainstorm en inspiratiesessies. Wat is de kern van Watch-E en wat dragen wij uit naar onze doelgroepen.

  • Essentie organisatie vastleggen: missie, visie, kernwaarden & imago
  • Rebranding van de visuele identiteit in samenwerking met vormgever
  • Brandmanual opstellen
  • Strategisch communicatieplan opstellen
  • Handvaten voor operationeel communicatiebeleid realiseren
  • Medewerkers enthousiasmeren
  • Projectmanagement externe partijen | visueel vormgever

Resultaat met aandacht

Een jaarstrategie die leeft onder de medewerkers. Door het informeren en betrekken van het gehele team de kracht van samen stimuleren. Een merk wordt gebouwd van binnenuit en wordt gedragen door de gehele organisatie. Zichtbaarheid voor een merk als Watch-E die zichtbaarheid verdiend. Een intrinsiek gemotiveerd team met een prachtige doelstelling: betaalbare, kwalitatieve en duurzame woningen, nu en in de toekomst!

De visuele vormgeving is in samenwerking met Mick Koopman van www.mick-ontwerpt.nl gerealiseerd.