Over LiGO

lisalogomain

LiGO staat voor Liefde voor goede communicatie én voor Lisa Goossens. Als je mij ziet, zie je enthousiasme en bevlogenheid. Met een kritisch oog, een subtiele doortastendheid en sterk analytisch vermogen ga ik het gesprek in. Mijn natuurlijke nieuwsgierigheid maakt dat ik verder vraag waar anderen stoppen, zo heb ik snel scherp waar een organisatie voor staat. Doelgericht en creatief vertel ik dit verhaal zodat iedereen het begrijpt. Verbinding maken zit in de aard van het beestje, netwerken en de doelgroepen aanvoelen. Weten voor wie je schrijft. Inspireren en overtuigen door enthousiasme en vakkennis.

Geluk zit hem in de juiste balans. In luisteren en praten, in werk en privé. In sporten, focus en relaxen. In samen zijn en eigen tijd. Optimaal genieten van mijn dochter Max en zoon Ole en mezelf optimaal ontwikkelen in het ondernemerschap. Inspiratie halen uit de alledaagse dingen om te kunnen excelleren met LiGO. De basis van alle relaties, zowel zakelijk als privé, is oprechte aandacht en verbinding. En dat is wat ik doe. Ik maak verbinding met de mens achter de organisatie om het verhaal van de organisatie te kunnen vertellen. Ik maak geen verhalen, ik vertaal ze, want het verhaal is er al, het moet er alleen nog op de juiste manier uitkomen.

Aan de Radboud Universiteit in Nijmegen heb ik de bachelor bedrijfscommunicatie met specialisatie Spaans afgerond. Daarna heb ik de Master Business Communication & Digital media afgerond aan de Tilburg University. In 2013 heb ik een half jaar in Panamá gewoond en gewerkt en avonturen beleefd als communicatiestagiaire bij de landmacht. Na jaren actief geweest te zijn als communicatiespecialist en commercieel projectmanager was het tijd om te gaan ondernemen. Die ondernemende roots zijn ingebakken, als jongste van een ondernemend gezin met vier dochters. Dus besloot ik de sprong te wagen. Dit is het moment, want een perfect moment bestaat niet.

Bedrijven die bij LiGO passen komen op mijn pad, daar ben ik van overtuigd. Dit zijn bedrijven met een missie, groot of klein. Een missie vanuit de ondernemer, een overtuigingskracht om veranderingen teweeg te brengen. Mensen in beweging te brengen. Merken te bouwen. Samen.

CONTACT

In voor een goed gesprek, een frisse blik op je communicatie, een creatieve uitspatting, een mogelijke samenwerking, een quickscan of gewoon nieuwsgierig om kennis te maken?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!