Een prachtig bedrijf vol intrinsiek gemotiveerde medewerkers verdient het om gezien te worden. Om ECM te laten zien zoals ze zijn: professioneel, doelgericht, uiterst precies en dé partner voor medische hulpmiddelen voor het leven, letterlijk.
De oude website stond al even, maar stond totaal niet meer voor de werkwijze en waarden die binnen ECM leven. Een uitdaging om samen met een uiterst bescheiden klant een website neer te zetten die hen trots maakt. Een uitdaging die past bij Liefde voor Goede communicatie, want juist klanten in hun eigen kracht zetten en zelf in laten zien hoe bijzonder ze zijn, dat maakt communicatie liefdevol en waardevol.

Liefdevolle werkwijze

Samen met de klant op zoek naar de essentie van de onderneming. In brainstorm met de directie naar de kern van de organisatie. Waar staan we voor, wat willen we uitstralen en wat hebben we daarvoor nodig.

  • Begeleiding fotografie
  • Interviews medewerkers
  • Structuur en opzet website
  • Schrijven referenties
  • Schrijven webteksten
  • Projectmanagement externe partijen | vertaalbureau, fotograaf, webbouwer, visueel vormgever

Klant over LiGO

Jeanne (directeur bij ECM): “Lisa is doortastend, innovatief en heeft onze stijl en inhoud goed aangevoeld.

Resultaat met aandacht

Een website die ECM ademt. Met de juiste tone of voice. Met trotse ambassadeurs en de sfeer die je voelt als je bij ECM naar binnen loopt. Een website die past. ECM heeft aandacht voor de producten, ECM heeft aandacht voor haar medewerkers en ECM heeft aandacht voor haar klanten. En daarom verdient de website van ECM aandacht.
Bekijk de website snel op www.ecmbv.nl

Deze website is in samenwerking met Thijs Barten van Lumiat opgeleverd.